💡 להערות, הצעות ושאלות לשיפור הפורום 🙏
דילוג לתוכן

חדשות עסקיות

כאן תמצאו חדשות עסקיות וכלכליות בלעדיות, עדכונים ראשוניים מתוך המגזר וגם מחוצה לו במיוחד לקהילת העסקים שלנו.
זה המקום להתעדכן ראשונים במידע שטרם התפרסם במקום אחר!

3 נושאים 4 פוסטים

מאמרים אחרונים

✍️ פרסם מאמר
  • מתווה הפיצויים אושר – כך זה עובד, ומי זכאי - מלחמת איראן

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    18 צפיות
    מנהלA
    שאלות נפוצות על מתווה הפיצויים: 🟠 אני עסק קטן, עם מחזור של פחות מ־100,000 ₪ בשנה. מגיע לי משהו? אם הייתה לך ירידה של לפחות 25% בהכנסות ביוני 2025 לעומת התקופה המקבילה ב־2023 – כן, גם עסקים קטנים מאוד נכללים. העסק שלי לא נסגר לגמרי, אבל הייתה ירידה דרסטית בהכנסות. אני עדיין זכאי? כן. לא צריך להיסגר לגמרי – מספיק ירידה של 25% כדי להיכנס למתווה. 🟣 אני עצמאי בלי עובדים, ואין לי משרדים או מלאי. מה הסיכוי שאקבל משהו? גבוה מאוד – אם ההכנסות שלך נפגעו, גם עצמאים בלי הוצאות קבועות גדולות נכללים במענק המשכיות. 🟡 אני משכיר משרד בתשלום. האם אפשר לקבל גם פיצוי על שכר הדירה ששילמתי? כן – אם לא היה שימוש בפועל או שההכנסה שלך נפגעה – יש סעיף שמאפשר זאת. שים לב: תידרש להוכיח את הקשר לפעילות העסקית. העסק שלי חדש – אין לי יוני 2023 להשוואה. מה עושים? יש נוסחאות מיוחדות לעסקים חדשים. תצטרך להציג את כל הדוחות הקיימים, ולרשות המסים יש אפשרות לחשב לפי ממוצע פעילות מאז שנפתח. 🟢 יש לי כמה עסקים / תיקי עוסק שונים – אפשר להגיש בקשה כפולה? אפשר להגיש עבור כל עסק נפרד – אם הוא מוגדר כישות נפרדת. זה דורש התארגנות, אבל משתלם. טיפ אחרון: אם אתה לא בטוח אם אתה נכנס – תגיש! במקרה הגרוע תקבל סירוב. במקרה הטוב – תקבל עשרות אלפי שקלים.
  • סיכום חדשות עסקיות – 16 ביולי 2025

1
    2
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    15 צפיות
    אין תגובות
  • ברוכים הבאים לפינת 'עדכונים וחדשות עסקיות'

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    42 צפיות
    אין תגובות

נושאי מערכת

נושאים אחרונים

פורום טו ביזנס – למי?

העסק האחרון שהצטרף

מיזמים עסקיים חדשים

איגוד העסקים החרדי פועל לחבר בין בעלי עסקים מהקהילה החרדית, להגביר השפעה, ולפתוח הזדמנויות עסקיות חדשות.

הצטרפות לאיגוד מאפשרת לך להשתלב ביזמות עסקיות, לקבל מידע ולהרחיב את מעגלי ההכרות העסקית.

הפרופיל העסקי האחרון בפורום

אירועים קרובים

נטען תוכן...

0

53

משתמשים

108

נושאים

246

פוסטים