💡 להערות, הצעות ושאלות לשיפור הפורום 🙏
דילוג לתוכן

מאמרים

5 נושאים 14 פוסטים
  • איך לייצר שת"פ עם גופים גדולים בהצלחה?

6
    3 הצבעות
    6 פוסטים
    189 צפיות
    אלי 0א
    @חני-מרנשטיין כן אשמח לשמוע כקוסמטיקאית עם קליניקה פרטית מה תועלת יכולה להביא לגופים גדולים
  • איך לשלם פחות מס הכנסה ולהישאר בחיים

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    81 צפיות
    אין תגובות
  • אזהרה מפני הודעות כוזבות

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    37 צפיות
    Y
    @קמפינסקי-חשבונאות לצערנו ההודעות האלו נהיות יותר ויותר מתוחכמות… טוב לדעת שהרשות בעצמה מזהירה. שווה להעביר את זה הלאה לכל מי שלא בקיא בטכנולוגיה.
  • הוכרז נוהל גילוי מרצון עד 31 באוגוסט 2026

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    51 צפיות
    Y
    @קמפינסקי-חשבונאות צעד חשוב ומעניין מצד רשות המסים. זה נותן הזדמנות למי שיש לו "שלדים בארון" לסגור עניינים בלי להסתבך פלילית. השאלה היא האם בעלי עסקים באמת ינצלו את זה, או שחלקם ימשיכו "לשבת על הגדר" בתקווה שלא יעלו עליהם?
  • מתווה פיצויים - 'עם כלביא'

הועבר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    43 צפיות
    אין תגובות

פוסטים אחרונים

• @חני-מרנשטיין כן אשמח לשמוע כקוסמטיקאית עם קליניקה פרטית מה תועלת יכולה להביא לגופים גדולים

קראו עוד

• אתן דוגמא שכבר עבדה בשטח
    אני כיזמית ופרויקטורית שמכירה את מגזר העסקים החרדיים
    פניתי בהצעה לשת"פ עם עיריית ירושלים ליצירת מעורבות קהילתית והכרות עם אגף העסקים החרדי של העירייה.
    הקמנו יחד מיזם תחרותי בנושא שיווק - נושא בוער בכל עסק קראנו לו 'הימגיקים - עסקים מנצחים בירושלים' בלי קשר התזמון המדהים היה מיד אחרי פריצת מלחמת חרבות ברזל כשמצב הרוח היה בשפל והמיזם באמת הקפיץ את הצורך לעשות, להכיר עסקים נוספים וכו'
    יכולה לפרט על המיזם בנפרד..
    תכל'ס. לעירייה לא היתה דרך להביא מאות עסקים לתחרות בכוחות עצמה (ומאות אלפי בוחרים בבחירות של התחרות) עצם העובדה שאני באה מהשטח עם רעיון יצירתי וכובש - נתן לי יתרון משמעותי
    וכמובן עצם העובדה שהעזתי לפנות בכלל.
    חייבת לציין שהמון פעמים מקבלים גם לא.
    אבל מי שמגיע מוכן עם ש.ב. טובים - סיכויי ההצלחה שלו גדלים.
    אם יש לכם משהו ספציפי ורוצים סיוע - בשמחה, זה חלק מהשירות שלי.

בהצלחה!

קראו עוד

נושאים אחרונים

נושאי מערכת

פורום טו ביזנס – למי?

העסק האחרון שהצטרף

מיזמים עסקיים חדשים

איגוד העסקים החרדי פועל לחבר בין בעלי עסקים מהקהילה החרדית, להגביר השפעה, ולפתוח הזדמנויות עסקיות חדשות.

הצטרפות לאיגוד מאפשרת לך להשתלב ביזמות עסקיות, לקבל מידע ולהרחיב את מעגלי ההכרות העסקית.

הפרופיל העסקי האחרון בפורום

אירועים קרובים

נטען תוכן...