משלוחנים דרייורים - מישהו מכיר?
-
עד שיתארגנו כאן למשלוחים מרוכזים והסכם -
איזה תחנות דרייורים יש להם משלוחים בקלות?
למישהו יש מספרים ושמות?
תודה! -
עד שיתארגנו כאן למשלוחים מרוכזים והסכם -
איזה תחנות דרייורים יש להם משלוחים בקלות?
למישהו יש מספרים ושמות?
תודה! -
@קלאופטרה איזה אזורים הוא?
אגב מזמן חשבתי לנסות למצוא פתרון של משלוחנים דרייוורים לעסקים שאין להם וואצאפ.
מצד אחד - לרוב מוחלט של המשלוחנים יש וואצאפ - אבל העסקים שאין להם וואצאפ צריכים פשוט להתקשר, מה שהופך את זה למאוד מסובך, עבורי עכ"פ.היה הכי קל להקים מקום שבו כל מי שמחפש משלוח יוכל לכתוב בו - נניח לפתוח קטגוריה ייעודית לזה - ואליה לנסות לחבר משלוחנים. אם נמצא בשלב ראשון 10/15 משלוחנים (ברגע שזה יצליח מניח שיהיו מסה גדולה של משלוחנים שיתחבור וכך הזמינות תעלה) שיתחברו לפורום ויגדירו קבלת התראות על הקטגוריה הזו (נוכל להפוך את הפורום לאפליקציה די בקלות אאל"ט), וכך כל בקשת משלוח שתתפרסם יוכלו לתפוס אותה ע"י שליחת הודעת תגובה של 'נתפס' או משהו כזה כמו שיש היום בקבוצות של חברות הדרייורים עצמם. ואז יעברו להתכתב ולתת מספרים וכתובת מדוייקת באישי.
רק לי יש את הקושי הזה או שעוד עסקים נתקלים בו?
זה אכן נצרך ? בעיות במודל הזה? -
יש צורך ברור בשוק החרדי במשלוחנים ללא וואטסאפ'...
לחנויות שלא מתנהלות עם וואטסאפ' -
לחנויות שלא מתנהלות עם וואטסאפ'@קידום-ויעוץ-לעסקים כתב במשלוחנים דרייורים - מישהו מכיר?:
לחנויות שלא מתנהלות עם וואטסאפ'אתה בטח מתכוון ברמה האידיאולוגית - אני מדבר גם יותר ברמה הטכנית של ניהול משלוחים.
כשצריך משלוחן תיק-תק, האמת שזה יתאים מאוד גם למי שיש וואצאפ והיום צריך ג"כ להתקשר כי הקבוצות האלו עפ"י רוב לא מקבלות הזמנות בוואצאפ.אגב - אם אובר אכן ייכנסו זה יהיה הברכה והפתרון הכי חזק בשביל זה. בא נראה מה ילד יום כי הלוביסטים שלהם (מוניות) חזקים מאוד, והם בוודאות ינסו להשבית את המשק כדי למנוע את זה.
-
@קידום-ויעוץ-לעסקים כתב במשלוחנים דרייורים - מישהו מכיר?:
לחנויות שלא מתנהלות עם וואטסאפ'אתה בטח מתכוון ברמה האידיאולוגית - אני מדבר גם יותר ברמה הטכנית של ניהול משלוחים.
כשצריך משלוחן תיק-תק, האמת שזה יתאים מאוד גם למי שיש וואצאפ והיום צריך ג"כ להתקשר כי הקבוצות האלו עפ"י רוב לא מקבלות הזמנות בוואצאפ.אגב - אם אובר אכן ייכנסו זה יהיה הברכה והפתרון הכי חזק בשביל זה. בא נראה מה ילד יום כי הלוביסטים שלהם (מוניות) חזקים מאוד, והם בוודאות ינסו להשבית את המשק כדי למנוע את זה.