💡 להערות, הצעות ושאלות לשיפור הפורום 🙏
דילוג לתוכן
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • חיפוש גוגל
  • קראו אותי!
  • פופולרי
  • משתמשים
  • קבוצות
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
טו-ביזנס - פורום העסקים והעצמאים החרדי

טו-ביזנס - פורום העסקים והעצמאים החרדי

1. טו ביזנס - פורום העסקים החרדי
  2. במה לעסקים וחברים
  3. תיק עסק – הפרופיל המלא
  4. אפרת פרידמן - יועצת מס

מאמרים אחרונים

📚 לכל המאמרים ✍️ פרסם מאמר
  • תופעת תליית המודעות רחוב
    ו
    וייסמנוווביץ
    0
    1
    6

• איך לייצר שת"פ עם גופים גדולים בהצלחה?
    ק
    קידום ויעוץ לעסקים קטנים
    3
    2
    105

• 4 ספרי עסקים וכלכלה שאתם חייבים להכיר
    י
    יויו
    3
    7
    146

• רוצים לגדול? תפסיקו לנסות לדבר עם כולם!
    א
    משרד הפרסום - יפוצו
    1
    1
    39

• איך להתחבר עם אנשים וליצור שיחה זורמת, ואיך לשכנע כל אחד באפקטיביות
    A
    AA ייעוץ מיגון
    0
    2
    54

• מדריך 10 הטעויות העסקיות
    ד"ר יניב זיידד
    ד"ר יניב זייד
    0
    1
    28

• מה הלקח המרכזי של בעלי עסקים מהמלחמה עם איראן?
    ד"ר יניב זיידד
    ד"ר יניב זייד
    0
    1
    56

• איך לשלם פחות מס הכנסה ולהישאר בחיים
    קמפינסקי חשבונאות ופיננסייםק
    קמפינסקי חשבונאות ופיננסיים
    2
    1
    66

• איך להגדיל הכנסות ומכירות ב- 2 מילים בלבד?
    ד"ר יניב זיידד
    ד"ר יניב זייד
    1
    1
    99

• לא כדאי לתת לאימייל הזה ליפול בין הכיסאות 🪑
    סלע יפהס
    סלע יפה
    0
    1
    69

אפרת פרידמן - יועצת מס

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תיק עסק – הפרופיל המלא
1 פוסטים 1 כותבים 19 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אפרת פרידמןא מנותק
    אפרת פרידמןא מנותק
    אפרת פרידמן
    עסק מאומת
    כתב נערך לאחרונה על ידי

משרדנו מספק שירותי ייעוץ מס, הנהלת חשבונות וחשבות שכר. אנו מתמחים במתן שירותים מקצועיים לציבור הרחב, לעצמאיים, ולעסקים בכל הגדלים. הצוות המקצועי שלנו יעניק לכם שירות אדיב ומקצועי:

אנו מבינים את המורכבות של חוקי המיסוי והדרישות השונות, ולכן מציעים ללקוחותינו פתרונות מותאמים אישית, תוך דגש על שקיפות, אמינות וחדשנות.

החזון שלנו הוא להיות השותף המהימן שלכם במסע הפיננסי, ולהבטיח את הצלחתכם בכל תחום מיסויי או פיננסי. אנו כאן כדי להקשיב, לייעץ ולסייע לכם להשיג את מטרותיכם.

אפרת פרידמן -
    יועצת מס בעלת רישיון, עם ניסיון עשיר והמומחיות הדרושה על מנת לסייע לכם לנהל את החובות המיסויים שלכם בצורה מיטבית. כמקצוענית בתחום, אני מתמקדת במתן שירותים מותאמים אישית, כדי להדריך אתכם בתהליכים המורכבים של מיסוי והכנה לדו"ח שנתי.

לאורך השנים, צברתי ידע מעמיק לא רק במיסוי, אלא גם בתחומים מתמשקים, כמו בדיקות שכר, מיסוי קריפטו וייעוץ ארגוני, מה שמאפשר לי להעניק לכם פתרונות מקיפים ואחראיים. אני מאמינה בשיתוף פעולה עם הלקוחות שלי, ולכן אני כאן כדי להקשיב לצרכים שלכם ולעבוד יחד על מנת להבטיח שאתם מקבלים את השירות הטוב ביותר.

אני מחויבת להעניק לכם את הכלים והידע הנדרשים כדי להצליח בשוק הדינמי של היום, ובאתגרים הפיננסים שיש לכל עסק בישראל.

https://efratf-tax.com/

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות

פוסטים אחרונים

• אפרת פרידמןא
      אפרת פרידמן

משרדנו מספק שירותי ייעוץ מס, הנהלת חשבונות וחשבות שכר. אנו מתמחים במתן שירותים מקצועיים לציבור הרחב, לעצמאיים, ולעסקים בכל הגדלים. הצוות המקצועי שלנו יעניק לכם שירות אדיב ומקצועי:

אנו מבינים את המורכבות של חוקי המיסוי והדרישות השונות, ולכן מציעים ללקוחותינו פתרונות מותאמים אישית, תוך דגש על שקיפות, אמינות וחדשנות.

החזון שלנו הוא להיות השותף המהימן שלכם במסע הפיננסי, ולהבטיח את הצלחתכם בכל תחום מיסויי או פיננסי. אנו כאן כדי להקשיב, לייעץ ולסייע לכם להשיג את מטרותיכם.

אפרת פרידמן -
      יועצת מס בעלת רישיון, עם ניסיון עשיר והמומחיות הדרושה על מנת לסייע לכם לנהל את החובות המיסויים שלכם בצורה מיטבית. כמקצוענית בתחום, אני מתמקדת במתן שירותים מותאמים אישית, כדי להדריך אתכם בתהליכים המורכבים של מיסוי והכנה לדו"ח שנתי.

לאורך השנים, צברתי ידע מעמיק לא רק במיסוי, אלא גם בתחומים מתמשקים, כמו בדיקות שכר, מיסוי קריפטו וייעוץ ארגוני, מה שמאפשר לי להעניק לכם פתרונות מקיפים ואחראיים. אני מאמינה בשיתוף פעולה עם הלקוחות שלי, ולכן אני כאן כדי להקשיב לצרכים שלכם ולעבוד יחד על מנת להבטיח שאתם מקבלים את השירות הטוב ביותר.

אני מחויבת להעניק לכם את הכלים והידע הנדרשים כדי להצליח בשוק הדינמי של היום, ובאתגרים הפיננסים שיש לכל עסק בישראל.

קראו עוד

• קליאופטרהק
      קליאופטרה
      קליאופטרה - פתרונות עסקיים מקצה לקצה

תכנון, עיצוב, ייצור וייבוא של מוצרים ממותגים ובלעדיים, משלב הרעיון ועד אספקה ללקוח.
      אנחנו פעילים בכל הארץ ומספקים גם לארה"ב ולאירופה.

יצירת קשר: טלפון ראשי: 050-411-7493 אימייל ראשי: batya@cleo-patra.co.il וואטסאפ עסקי: 0533-075757 השירותים המרכזיים שלנו:

קליאופטרה היא ספק על לעסקים ולארגונים. אנחנו המקום שבו רעיונות הופכים למוצרים אמיתיים. לקוחות מגיעים אלינו עם צורך ראשוני, אפילו כשהוא עדיין לא מוגדר במדויק, ואנחנו יודעים להפוך אותו להצעה ברורה ולמוצר מותאם אישית.
      אנחנו לא מתמקדים רק בהיבט הטכני של אספקה, אלא בעיקר ביצירת פתרונות. זה יכול להיות ליין בגדי ילדים, מתנות מקוריות, מזכרות מדליקות, מוצרי קד"מ מכל סוג, ציוד מיוחד או אפילו מכונות. בכל תחום ובכל גודל, אנחנו מציעים גמישות מוחלטת, יצירתיות, חשיבה משותפת וליווי אישי עד הרגע שהמוצר מוכן ומשמש את הלקוח בדיוק כפי שדמיין.
      קליאופטרה מעניקה ללקוחותיה חוויית שירות מלאה: רעיון, עיצוב, ייצור וייבוא. במקום לפנות לעשרות ספקים שונים, יש לכם כתובת אחת שמרכזת הכל ודואגת לכל פרט בדרך.

למי השירות שלנו מתאים במיוחד? עסקים קטנים ובינוניים המחפשים ספק כולל רשתות קמעונאות וחברות גדולות עמותות וארגונים הרוכשים מתנות ופרסים לעובדים/לקוחות יזמים עם רעיון למוצר חדש מי שמעוניין בפתרון כולל במקום התעסקות עם עשרות ספקים שונים שעות פעילות:

ימים א’-ה’ 09:00 - 16:00
      מענה בהודעות וואטסאפ גם מעבר לשעות הפעילות

אנחנו לא עוד ספק, אנחנו “ספק על”. היתרון שלנו הוא היכולת לקחת צורך ראשוני, לפתח אותו למוצר ממשי ומותאם אישית, ולספק אותו בסטנדרטים הגבוהים ביותר, בלי גבול ליצירתיות ולפתרונות. גלריית תמונות:

gandr-collage (6).jpg
      gandr-collage (1).jpg
      gandr-collage (2).jpg
      gandr-collage (3).jpg
      gandr-collage (5).jpg

קראו עוד

נושאים אחרונים

• תופעת תליית המודעות רחוב
      ו
      וייסמנוווביץ
      0
      1
      6

• צירוף מספר עסקים לקבלת מחיר טוב מחברת משלוחים אמינה - מי רוצה?
      א
      אברימי
      0
      1
      8

נושאי מערכת

• 🌟 ערב ראש השנה – זמן להסתכל אחורה - עם הפנים קדימה! 🌟
      מנהלA
      מנהל
      0
      1
      27

• 👩‍💼 פורום נשים – לעסקיות, מנהלות ויוזמות
      מנהלA
      מנהל
      0
      8
      173

פורום טו ביזנס – למי?

העסק האחרון שהצטרף

M
    msh163261

מיזמים עסקיים חדשים

איגוד העסקים החרדי פועל לחבר בין בעלי עסקים מהקהילה החרדית, להגביר השפעה, ולפתוח הזדמנויות עסקיות חדשות.

הצטרפות לאיגוד מאפשרת לך להשתלב ביזמות עסקיות, לקבל מידע ולהרחיב את מעגלי ההכרות העסקית.

להצטרפות »

הפרופיל העסקי האחרון בפורום

• אפרת פרידמן - יועצת מס
      אפרת פרידמןא
      אפרת פרידמן
      0
      1
      19

אירועים קרובים

נטען תוכן...

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה