משלוחים מהיום למחר האם זה משתלם
-
יותר ויותר לקוחות מבקשים משלוח מהיר מהיום להיום או מהיום למחר.
ברור שזה נותן יתרון תחרותי גדול, אבל העלויות לא פשוטות בכלל.
ניסינו כמה פעמים וזה עבד יפה, אבל לא ברור אם זה משתלם בקביעות.
מי שכבר מציע שירות כזה ללקוחות שלו, האם זה באמת משתלם לאורך זמן או שזה רק מייקר את כל המערך?
שמעתי על כמה עסקים שהתאגדו יחד וקיבלו מחיר טוב מחברת השליחויות, אולי נוכל להתאגד כאן יחד?
מי שרוצה או שיש לו תובנות, אשמח למידע,
תודה! -
יותר ויותר לקוחות מבקשים משלוח מהיר מהיום להיום או מהיום למחר.
ברור שזה נותן יתרון תחרותי גדול, אבל העלויות לא פשוטות בכלל.
ניסינו כמה פעמים וזה עבד יפה, אבל לא ברור אם זה משתלם בקביעות.
מי שכבר מציע שירות כזה ללקוחות שלו, האם זה באמת משתלם לאורך זמן או שזה רק מייקר את כל המערך?
שמעתי על כמה עסקים שהתאגדו יחד וקיבלו מחיר טוב מחברת השליחויות, אולי נוכל להתאגד כאן יחד?
מי שרוצה או שיש לו תובנות, אשמח למידע,
תודה! -
כבר שנים אני עובדת עם לקוחות בשיטה של משלוח מיידי עם דרייבר.
לאנשים שמשלמים אין היום סבלנות לחכות למוצר (גם לנו אין... ומוצר שמתעכב יותר מיום-יומיים מעורר שאלות לגבי ההתנהלות של העסק ממנו הוזמן. וכבר היה לי לאחרונה משלוח שהתעכב שבועיים ואז התברר שהאחראי על המשלוחים בצבא ואין להם מחליף).
בדר"כ לאזורים החרדיים במרכז יש דרייברים במגוון מחירים (מ-35-70 שקלים תלוי במיקום). אם אתם מוצאים משלוחנים שעובדים על קו משלוחים יומי קבוע (ולא נסיעות לפי ביקוש) - יש להם מחירים טובים בדר"כ.
ללקוחות שמתרעמים על המחיר - יש אפשרות לקבל שירות משלוחים מהדואר. רכשתי פנקס של 10 משלוחים (באים לקחת ממני ומביאים ללקוח סמוך לבית או עד לבית). המשלוח עולה פחות מ-60 שקלים וצריך לחכות עבורו לפחות יומיים-שלוש. בדר"כ הגיע תוך יומיים ללקוח.
החברות משלוחים עובדות רק עם כמויות חודשיות (אם לא המחיר יקר ולא שווה בכלל) ולא מהיום להיום. המקסימום הוא מהיום למחר וגם זה לא תמיד.
אם נצליח למצוא פה פתרון לבעיה - זה יתן מענה להרבה מאד עסקים קטנים שנופלים פה.
אולי כדאי להעלות פה שרשור של טלפונים לקוי משלוחים יומיים לכל ערי הארץ ושעות יציאה מכל עיר. זה יכול לתת פתרון להרבה מאד עסקים נוספים. -
כבר שנים אני עובדת עם לקוחות בשיטה של משלוח מיידי עם דרייבר.
לאנשים שמשלמים אין היום סבלנות לחכות למוצר (גם לנו אין... ומוצר שמתעכב יותר מיום-יומיים מעורר שאלות לגבי ההתנהלות של העסק ממנו הוזמן. וכבר היה לי לאחרונה משלוח שהתעכב שבועיים ואז התברר שהאחראי על המשלוחים בצבא ואין להם מחליף).
בדר"כ לאזורים החרדיים במרכז יש דרייברים במגוון מחירים (מ-35-70 שקלים תלוי במיקום). אם אתם מוצאים משלוחנים שעובדים על קו משלוחים יומי קבוע (ולא נסיעות לפי ביקוש) - יש להם מחירים טובים בדר"כ.
ללקוחות שמתרעמים על המחיר - יש אפשרות לקבל שירות משלוחים מהדואר. רכשתי פנקס של 10 משלוחים (באים לקחת ממני ומביאים ללקוח סמוך לבית או עד לבית). המשלוח עולה פחות מ-60 שקלים וצריך לחכות עבורו לפחות יומיים-שלוש. בדר"כ הגיע תוך יומיים ללקוח.
החברות משלוחים עובדות רק עם כמויות חודשיות (אם לא המחיר יקר ולא שווה בכלל) ולא מהיום להיום. המקסימום הוא מהיום למחר וגם זה לא תמיד.
אם נצליח למצוא פה פתרון לבעיה - זה יתן מענה להרבה מאד עסקים קטנים שנופלים פה.
אולי כדאי להעלות פה שרשור של טלפונים לקוי משלוחים יומיים לכל ערי הארץ ושעות יציאה מכל עיר. זה יכול לתת פתרון להרבה מאד עסקים נוספים.