ביטוח לעסק - יש לכם או ויתרתם?
-
עד היום היה לנו ביטוח, אבל עכשיו קיבלנו הצעת חידוש פוליסה והמחיר פשוט קפץ משמעותית.
ניסינו להשוות מול כמה חברות וזה לא פשוט בכלל להבין את ההבדלים, אבל בכל מקרה - המחירים בשמיים.
שוקלים בכלל לוותר על סעיף הביטוח, ופשוט לדאוג לבד - האם יש איזה המלצה כללית לפי סוג העסק - מי קריטי לו הביטוח, ומי כמעט מיותר? -
עד היום היה לנו ביטוח, אבל עכשיו קיבלנו הצעת חידוש פוליסה והמחיר פשוט קפץ משמעותית.
ניסינו להשוות מול כמה חברות וזה לא פשוט בכלל להבין את ההבדלים, אבל בכל מקרה - המחירים בשמיים.
שוקלים בכלל לוותר על סעיף הביטוח, ופשוט לדאוג לבד - האם יש איזה המלצה כללית לפי סוג העסק - מי קריטי לו הביטוח, ומי כמעט מיותר?ביטוח עסק כולל מגוון כיסויים ביטוחיים , לדוג' : מבנה, מלאי וציוד (אש , פריצה , נזקי טבע) , חבות מעסיקים , צד ג',
ניתן לשקול לרכוש רק חלק מהכיסויים הביטוחיים בפוליסה , אך לא להישאר ללא כיסוי ביטוחי קיצוניים -
ביטוח עסק כולל מגוון כיסויים ביטוחיים , לדוג' : מבנה, מלאי וציוד (אש , פריצה , נזקי טבע) , חבות מעסיקים , צד ג',
ניתן לשקול לרכוש רק חלק מהכיסויים הביטוחיים בפוליסה , אך לא להישאר ללא כיסוי ביטוחי קיצוניים@b6105561
זה מאוד תלוי עסק של מה ואיפה ממוקם
לא כל פעם זה שווה ביטוח
בכל אופן יש סוכנות ביטוח מאוד טוב [עם ניסיון]
גרשטנקורן ביטוחים (אם מעניין אותכם אני יביא לכם פרטים הפנתי אליו כמה עסקים היה עסק אח שהיה לו איזה מקרה וקיבל הכל בצורה מהירה ורגועה אז אפשר להמליץ עליו)
(אני לא מזלזל בשום ביטוח אחר אבל הם פשוט הוכיחו)
בהצלחה רבה -
@b6105561
זה מאוד תלוי עסק של מה ואיפה ממוקם
לא כל פעם זה שווה ביטוח
בכל אופן יש סוכנות ביטוח מאוד טוב [עם ניסיון]
גרשטנקורן ביטוחים (אם מעניין אותכם אני יביא לכם פרטים הפנתי אליו כמה עסקים היה עסק אח שהיה לו איזה מקרה וקיבל הכל בצורה מהירה ורגועה אז אפשר להמליץ עליו)
(אני לא מזלזל בשום ביטוח אחר אבל הם פשוט הוכיחו)
בהצלחה רבה -
@קידום-ויעוץ-לעסקים ממליץ מניסיון לבדוק עם הרב @b6105561 (מנהל תחום ביטוח בפורום),
אחראי ומסור ורב וותק וניסיון.