מרימים קבוצה לדרימי שואב שוטף רובוטי הדגם הכי מתקדם
-
הנה הפרטים של המוצר שאני רוצה להקים עליו קבוצה, אספתי מהרשת:
הדגם המדוייק הוא:
דרימי X50 אולטרא קומפליט.
מחיר רשמי בארץ 5500 ש"ח, מטורף בהחלט!Dreame X50 Ultra Complete – השואב־שוטף שמרים את הרף
מדובר בשואב רובוטי שמגיע עם כל מה שאפשר לבקש ממכשיר ניקיון חכם:שאיבה חזקה במיוחד של 20,000Pa שמטפלת גם בלכלוך עיקש.
מערכת שטיפה וייבוש מתקדמת – המקרצפות נשטפות ומיובשות באוויר חם, מה שמונע ריחות ועובש.
ניווט חכם בעזרת חיישני לייזר וסריקה פנורמית 360°, עם יכולת לזהות מעל 200 מכשולים בבית.
התאמה אוטומטית למשטחים – יודע להרים את המקרצפות כשהוא מזהה שטיח ולהגביר עוצמה במקומות שצריך.
עמדת עגינה אוטומטית שממלאת מים נקיים, מרוקנת מים מלוכלכים, שוטפת את המקרצפות, ומרוקנת את מיכל האבק – עד כ-100 ימים בלי לגעת בשקית.
מברשת ייחודית שמונעת הסתבכות של שערות ופרווה – פתרון מעולה לבתים עם חיות מחמד.
שליטה חכמה דרך אפליקציה וגם פקודות קוליות באנגלית, בלי צורך לפתוח את הטלפון.
השילוב של כל הפונקציות האלה הופך את ה־X50 Ultra Complete לאחד השואבים השוטפים המתקדמים והמקיפים ביותר בשוק כיום.
-
-
@האסטרטג קדימה
מה יהיה המחיר?@אליהו-כי-טוב כתב במרימים קבוצה לדרימי שואב שוטף רובוטי הדגם הכי מתקדם:
@האסטרטג קדימה
מה יהיה המחיר?יש נקודה שחשוב לב לשים אליה - לא ניתן לדעת מראש מה יהיה המחיר.
מה שכן הכיוון הוא שזה יהיה זול בלפחות 30% ממחיר השוק,
ואם תתגבש קבוצה מספקת זה יכול לרדת גם ליותר משמעותי.אני יעלה בהקדם בס"ד את האפשרות לבצע הזמנה מוקדמת - אבל אולי החברים כאן יגידו איך עדיף?
- לרכז את בטופס גוגל מוטמע כאן בפורום,
- לחילופין ויותר מסודר - יצטרכו לבצע הזמנה כמו שמזמינים מוצר בכל אתר אינטרנט - להכניס פרטי מזמין אך ללא אשראי אלא לבחור תשלום בשעת אספקה.
היתרון בסוג א' הוא הפשטות והמהירות,
היתרון בסוג ב' הוא באמינות המזמין - כמובן ההרשמה לא תחייב בתשלום - ויתרון שיוכלו לראות כמה הזמנות כבר בוצעו, ולהגדיר יעד להתארגנות קבוצת הרכישה.
מה אומרים?
-
אם אכן יהיה במחיר משתלם, אני בפנים
שים לב שבזאפ זה מגיע לסביבות 5000 ש"ח ליבואן רשמי ויש גם יבואן מקביל בפחות... -
שים לב שבזאפ זה מגיע לסביבות 5000 ש"ח ליבואן רשמי ויש גם יבואן מקביל בפחות...@ישי-נוימן כתב במרימים קבוצה לדרימי שואב שוטף רובוטי הדגם הכי מתקדם:
שים לב שבזאפ זה מגיע לסביבות 5000 ש"ח ליבואן רשמי ויש גם יבואן מקביל בפחות...מניח שבמרוכז יגיע לסביב 3500
-
@ישי-נוימן כתב במרימים קבוצה לדרימי שואב שוטף רובוטי הדגם הכי מתקדם:
שים לב שבזאפ זה מגיע לסביבות 5000 ש"ח ליבואן רשמי ויש גם יבואן מקביל בפחות...מניח שבמרוכז יגיע לסביב 3500